De adviespartner uit Kluisbergen die u zoekt|| BVBA Abimos

A- A A+

 

Waaier aan diensten

Wanneer u een bedrijf opstart, is het belangrijk dat u oog hebt voor het milieu. U laten adviseren door een ervaringsdeskundige is dan ook opportuun om conform de milieuwetgeving te kunnen produceren. Ook bij de opslag van milieugevaarlijke producten laat u zich best bijstaan door een adviespartner zoals Abimos BVBA uit Kluisbergen.

Deze coördinator staat u bij met alles op vlak van het milieuaspect van uw bedrijfspanden, productieproces, opslagplaatsen en woningen op de verkoop- of verhuurmarkt.

Hier kan u terecht voor:

  • Milieucoördinatie
  • Milieucontroles
  • Veiligheidscoördinatie
  • Aanvraag van uw EPC-score

Certificaten

Bij BVBA Abimos zijn ze in het bezit van alle nodige erkenningen en certificaten. Zij gaan dan ook zeer professioneel te werk en leveren een kwaliteitsvolle controle en adviesverlening voor particulieren en bedrijven. De coördinatie van uw project of bedrijf op vlak van milieu en veiligheid loopt steeds transparant en flexibel. Met het professionele advies kan u op beide oren slapen, en zeker zijn dat u alle bestaande wetgevingen en richtlijnen respecteert.

Bent u benieuwd wat deze expert voor u kan betekenen? Hebt u nog vragen, opmerkingen of wenst u een afspraak te maken voor de bespreking van uw projecten? Aarzel dan niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

Openingsuren

ma    -    vr    :    08u00 – 18u00       /       za   -    zo    :    gesloten

BVBA Abimos - Kluisbergen - Home BVBA Abimos
Molenstraat 104 B0
9690 - Kluisbergen
België / Stratenplan
BVBA Abimos - Kluisbergen - Home Tel :    055 60 54 12 BVBA Abimos - Kluisbergen - Home info@abimos.be
BTW BE 0885 742 533
Gsm : 0479 917 927 (Rene)
  0486 144 620 (Vanessa)
Fax : 055 60 54 12